Aangepaste openingstijden Pinksteren:
Zondag 19 mei t/m dinsdag 21 mei gesloten.

Wij staan woensdag 22 mei om 9:00uur weer voor jullie klaar.
0

Rootz Bloemen

Bij Rootz Bloemen in Oosterhout vind je de mooiste bloemen, boeketten en woonaccessoires. De passie voor ons vak delen wij graag met onze klanten. Zo gaan wij ‘s ochtends al vroeg op pad om zelf de beste bloemen uit te kiezen op de veiling. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren en geniet u extra lang van de bloemen!

Uzelf verwennen met een kleurrijk boeket voor bij u thuis? Bloemen laten bezorgen bij de jarige? Een uniek en persoonlijk bruidswerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar bloemen zijn er niet alleen voor de mooie momenten in het leven. Ze kunnen ook troost bieden en liefde uitspreken tijdens het afscheid van een dierbare. Wij helpen u dan graag met een passend bloemwerk, geheel volgens uw eigen wensen.

Kortom, voor welke gelegenheid het ook is, wij gaan met passie en creativiteit voor u aan de slag! En dit doen wij vanuit ons karakteristieke pandje in de Nieuwstraat.

Even voorstellen

Werken bij Rootz Bloemen?

Lijkt het je leuk om te werken in de bloemen? Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging?
Klik dan op onderstaande button voor de openstaande vacatures.

Vacature pagina
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram